Gyakori Kérdések

Amiket mindenképp olvass végig

 • Hogyan jelentkezhetek egy képzésre?

  Aktuális képzéseink között a „Kurzusaink” aloldalon válogathatsz. Amennyiben egy képzésünk elnyerte a tetszésed, úgy a képzés adatlapján a „Jelentkezés” gombra kattintva tudod jelezni részvételi szándékodat, majd ezt követően választani fizetési módot.

 • Hogyan tudom kifizetni a képzés árát?

  A Jelentkezés gombra kattintás után a kiválasztott kurzus bekerül a Kosárba, amit a Fizetés gomb megnyomásával tudsz megrendelni. A képzések árát kétféleképpen tudod rendezni: online bankkártyás fizetéssel, a PayPal rendszerén keresztül, vagy személyesen készpénzben irodánkban, a 1137 Budapest, Pozsonyi út 14. szám alatt. Kérjük, amennyiben ezt a fizetési módot választod, egyeztess velünk telefonon, mielőtt meglátogatsz.

  Figyelem! Amennyiben a részvételi díj nem kerül rendezésre a megrendelést követő 3 napon belül, úgy a helyedet a képzésen nem tudjuk garantálni.

 • Van lehetőségem cégként elszámolni a képzés árát?

  Természetesen igen. A képzés árát minden további nélkül lehetőség van elszámolni céges költségként. A képzés árának megfizetésekor mi minden esetben ÁFA-s számlát állítunk ki az általad megadott adatokra.

 • Tudok egyszerre több képzésre is jelentkezni, vagy egyszerre csak egyre?

  Természetesen egyszerre több képzésre jelentkezhetsz. Egymás után kattints a kiválasztott képzések adatlapján található Jelentkezés gombra, majd a Kosár oldalon összesítve láthatod és fizetheted a kiválasztott kurzusokat.

 • Honnan tudom, hogy sikeresen jelentkeztem és a befizetésem megtörtént?

  Jelentkezésedről minden esetben e-mailben értesítünk, amiben egyedi azonosító kódot kapsz és minden részletről tájékoztatunk.

 • Mit jelent az elégedettségi garancia?

  A megelégedettségi garancia, ahogy az a nevéből is sejthető, azt biztosítja, hogy Te semmiképp ne legyél elégedetlen. Ha nem hallasz újat a képzésünk első órájában, jelezd felénk, nem kérdezünk semmit, hanem megköszönve bizalmadat és idődet, visszafizetjük a képzés teljes díját öt munkanapon belül.

 • Hogyan tudok lemondani egy képzést, amire már jelentkeztem?

  Abban az esetben, ha mégsem tudsz részt venni egy képzésen, amire jelentkeztél, természetesen lehetőséged van lemondani. A lemondást legkésőbb 48 órával az esemény előtt meg kell tenned. Ellenkező esetben sajnos nem áll módunkban megtéríteni neked a részvételi díjat, hiszen arra számítunk, hogy te részt veszel a képzésen és mást már nem engedünk a helyedre.

 • Mit vigyek magammal a képzésre?

  A képzések gyakorlati jellegűek, így érdemes közben saját jegyzeteket készíteni, ha úgy érzed feledékeny vagy. Ennek fényében érdemes olyan eszközt hozni, amivel kényelmesen tudsz jegyzetelni.

  Emellett a képzéseinken mind valamilyen kézzel fogható, rögtön alkalmazható és kipróbálható dolgot fogsz tanulni, így erősen javasolt, hogy hozz saját laptopot, amin nyomon követheted a dolgokat. Internet kapcsolatot biztosítunk.

 • Mi történik, ha nem tudok megjelenni egy képzésem, amire jelentkeztem és kifizettem?

  Amennyiben nem jelensz meg egy képzésen, amire jelentkeztél és időben nem értesítesz erről minket, úgy sajnos utólag nem áll módunkban megtéríteni neked a részvételi díjat.

Kapcsolat

Amennyiben a kérdéseidre nem találtál választ, elérhetőségeinket az alábbi gomb megnyomásával érheted el.