Webáruház készítés

Alaptanfolyam

Fontolgatod már egy ideje, hogy saját webáruházat indíts? Van egy terméked, amit szerinted online kéne értékesíteni? Nem tudod merre indulj el és megriadtál a piacon lévő fejlesztő cégektől kapott hatalmas árajánlatok láttán? Ha elgondolkoztál a kérdéseken, akkor ez a képzés Neked szól.

Talán most nehezen tudod ezt elképzelni, de saját webáruházadat, akár egy hétvége alatt üzembe állíthatod és megkezdheted az online értékesítést.

  • tudtad, hogy az online értékesítés az egyik legegyszerűbb módja a passzív jövedelem teremtésnek és a hely független életnek?
  • belegondoltál már abba, hogy néhány jól kiválasztott terméket értékesítő webáruházak akár milliárdos forgalmat bonyolítanak?
  • gondolnád, hogy jó termékválasztással és biztos alapokon álló online rendszerrel akár néhány ember is elég egy ecommerce vállalkozás üzemeltetéséhez?
  • gondoltad volna, hogy Magyarországon az online áruházak több, mint 250 millárd forint forgalmat bonyolítanak évente, ami a teljes kiskereskedelmi forgalom több, mint 5% -a?
  • elhinnéd, ha azt mondanánk, hogy mindezek felépítésére akár Te is képes lehetsz, ha tudod hogy indulj el az úton?

A Webáruház készítési alaptanfolyamunk egy egész napos, hétvégi workshop keretében zajlik, amely során meg fogod ismerni a Shopify nevű webáruház motor használatának alapjait és képes leszel összerakni és beindítani egy saját webáruházat. A nap végén a saját, működő webshopoddal fogsz hazatérni.

Mit kapsz ettől a képzéstől?

Képes leszel:

  • üzembe állítani egy Shopify webáruházat és elvégezni az összes fontos alapbeállítást
  • különféle design sablonokat kipróbálni és testre szabni a webáruházad alapmegjelenését
  • termékeidet feltölteni a webshopba és a megfelelő kereső optimalizálási beállításokat elvégezni a termékoldalakon
  • online fizetési rendszert beállítani, hogy áruházad készen álljon a kártyás tranzakciók lebonyolítására
  • a webáruházadon keresztül érkező megrendeléseket kezelni és kiszolgálni.

Ki tartja a képzést?

Ezt a képzésünket Perényi András tartja, aki számos webáruházat üzemeltet sikeresen itthon és külföldi piacokon, kimagasló konverziós számokkal. András reklámszakemberként nem csak a technikai részleteket tudja átadni, de hasznos tippeket is tanulhatsz tőle a webáruházad marketingjének a beindításáról.

A képzés időtartama: 8 óra, ebédszünettel.

A képzés ára: bruttó 39.900 forint

Elérhető időpontok

szeptember

26szept09:00- 18:00Webáruház készítés - ALAPTANFOLYAM09:00 - 18:00 Előadó: Perényi AndrásEvent Type :Webáruház készítés Alap